Haarlemsche Jachtclub

Haarlem | Noord-Holland
Wilt u een bezoek aan de bruisende en historische stad Haarlem combineren met een betaalbare ligplaats in een rustige en groene omgeving? Passanten zijn van harte welkom! De Haarlemsche Jachtclub is de perfecte uitvalsbasis om Haarlem en omstreken te bekijken. De Haarlemsche Jachtclub is een mooie haven gevestigd aan de “Mooie Nel” in Haarlem. De jachthaven voorziet in 150 vaste ligplaatsen en een groot aantal passanten ligplaatsen. De jachthaven vormt een optimale basis voor veel vaargebieden. Zo zijn de vaargebieden als bijvoorbeeld Mooie Nel, Noordzee Kanaal, Ringvaart Haarlemermeerpolder, Spaarne en Haarlem in maximaal een uur te bereiken. De Haarlemsche Jachtclub beschikt verder over uitstekend sanitair, WiFi, een gezellig clubhuis, een restaurant op 100 meter afstand, een uitgestrekt honden-uitlaatgebied en heeft voor passanten gratis fietsen beschikbaar. Ook beschikt de Haarlemsche Jachtclub over een fijne boothelling welke tegen betaling ook door niet-leden te gebruiken is. Bezoek website
Mooie Nelweg 101
2031BV HAARLEM
+31633716379

Passanten

Passanten welkom

Passanten zijn van harte welkom op de Haarlemsche Jachtclub!

Walstroom

Walstroom

Voor elke ligplaats is er walstroom (10A) aanwezig.

Drinkwater

Drinkwater voorzieningen

Er zijn drinkwatervoorzieningen aanwezig

Sanitair

Sanitaire voorzieningen

De Haarlemsche Jachtclub wordt geroemd voor haar heerlijke, schone sanitaire voorzieningen. Muntjes zijn niet nodig, de douches beschikken over thermostaatkranen en er zijn voldoende toiletten. Voor de allerkleinsten is er een verschoontafel aanwezig.

Douche

Douches

Douches zijn voor passanten vrij toegankelijk

Vuilwater

Vuilwaterstation

Er is een bilge- en een vuilwaterpomp aanwezig

Diesel

Geen brandstof (diesel)

In deze haven is geen diesel tankstation aanwezig.

Benzine

Geen brandstof (benzine)

In deze haven is geen benzine tankstation aanwezig.

Wifi

Draadloos internet

Goede WiFi op het terrein en op de steigers

Horeca

Horeca en winkels

Ons clubhuis is elke dag geopend van 08.00 tot 22.00 uur. Op alle dagen is de bar in de ochtend geopend van 10.00-10.30 uur en in het weekend is de bar geopend van 15.00-18.00 uur. Daarnaast vindt u Paviljoen Loef op 100 meter loopafstand en heeft de Haarlemsche Jachtclub gratis fietsen beschikbaar voor haar passanten; U bent in 15 minuten in hartje Haarlem.

Reacties

Reinier - 11 maand geleden
Hartelijk en enthousiast ontvangen door havenmeester Clemens en zijn vrouw. Havenmeester is erg behulpzaam en leuk met de kinderen. Mooie haven. Keurig en goed sanitair zonder muntjes en tijd. Fijn om fietsen te kunnen gebruiken van de haven. Binnen 15 minuten sta je in het centrum van Haarlem.
Ronald van der Meer - een jaar geleden
Een zeer plezierige helling om mijn boot in en uit het water te halen. Maar bovenal, een zeer fijne hulp van de havenmeester en zijn vrouw! Niks was te veel en de bergeleiding cq advies over de boot, die van de trailer in het water gelaten werd, was heel fijn. Dank havenmeester, ik kom in oktober graag weer bij jullie langs. Fijn seizoen!
Rob Withaar - een jaar geleden
Een geweldige ontvangst tijdens regenachtig weer. De havenmeester stond ons zelfs in de regen op te wachten en gaf ons de perfecte aanwijzingen. Gastvrijheid staat inderdaad met hoofdletters geschreven. Voor nu een ligplaats die vraagt om een paar dagen te verlengen. Rob en Jeannette Withaar
Klaas en Elly Tenwolde - een jaar geleden
Bij een passage van Haarlem is een overnachting bij de Haarlemse Jachtclub de Mooie Nel een aanrader. Opvallend gastvrije ontvangst door de havenmeester en zijn vrouw die persoonlijke service met hoofdletters schrijven. Mooie en rustige jachthaven met prima voorzieningen. Met leenfiets is Haarlem Centrum dichtbij. Verdient bij watersporters op de Noord Zuid as een grotere bekendheid. Krijgt van ons 5 sterren!
stephanja - 2 jaar geleden
Zeer prettige ontvangst door de havenmeester en vrouw. Goed meegedacht over praktische aanlegplek, op en top service en klantvriendelijkheid. Alles schoon. Restaurant Loef op 100meter is ook een aanrader! We komen graag een keer terug.
rob van zalingen - 2 jaar geleden
perfecte plek om Haarlem te bezoeken, en met acht hectare teletubbyland de perfecte haven voor honden, ze kunnen rennen en zwemmen echt helemaal top. Voor ontbijt, lunch en diner is de buurman Loef een aanrader, vergeet de appeltaart niet, echt perfect.
Michon - 2 jaar geleden
Erg nette jachthaven. Keurige voorzieningen voor een goede prijs. Mooie ruime plek uit de wind aangewezen gekregen. En met de leenfietsen naar het centrum van Haarlem. Echt een aanrader!
Conny Dijkstra - 2 jaar geleden
Grote haven met genoeg plek voor passanten. Zeer vriendelijke havenmeester en zijn vrouw. Alle voorzieningen zijn aanwezig met speeltuintje en tafeltennistafel. Afgesloten haven voor de veiligheid. Nette prijs van 1,75 per meter inclusief water en electra. Rustige haven op 15 min fietsen van Haarlem. Let wel op, na de sluis links aanhouden.
Ruben Dickens - 3 jaar geleden
Prachtige, rustige haven. Sanitair is fantastisch en enorm vriendelijke havenmeester en zijn vrouw. Gratis fietsen te leen is ook prima service. We raden iedereen de HJC aan.

Op de kaart

In de buurt