Gemeentelijke Jachthaven Willemstad

Moerdijk | Noord-Brabant
Melden op VHF 31 of 0031 (0)168 47 25 76 In de stadshaven heeft u als passant keuze uit afmeren in een box of aan het gastensteiger. Zolang er plaats is kan er ook worden aangelegd aan de gezellige stadskade. Houdt er rekening mee dat dubbel liggen daar geen uitzondering is. Let op! In het havenkanaal kunnen passagiersschepen tot een lengte van 135 mtr afgemeerd liggen. Laat het uitgaande verkeer altijd voorgaan en geef elkaar de ruimte. Voor dag-passanten is er een speciale ‘boodschappensteiger’ ingericht waar u maximaal 2 uur gratis kunt verblijven. Wilt u langer blijven, meld u dan even bij het havenkantoor. Vanaf 16.00 uur wordt altijd het passanten tarief in rekening gebracht.
In de stadshaven heeft u als passant keuze uit afmeren in een box of aan het gastensteiger. Zolang er plaats is kan er ook worden aangelegd aan de gezellige stadskade. Houdt er rekening mee dat dubbel liggen daar geen uitzondering is.

Voor dag-passanten is er een speciale ‘boodschappensteiger’ ingericht waar u maximaal 2 uur gratis kunt verblijven. Wilt u langer blijven, meld u dan even bij het havenkantoor. Vanaf 16.00 uur wordt altijd het passanten tarief in rekening gebracht. Bezoek website
+31168472576

Benzine

Brandstof (benzine)

Bunkerservice Hellemons. Diesel Green Power Plus, Gasolie EN590 en Superplus 98.

Diesel

Brandstof (diesel)

Bunkerservice Hellemons. Diesel Green Power Plus, Gasolie EN590 en Superplus 98.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Op de kaart