Beste wensen 2024

De allerbeste wensen namens Vaarkaart Nederland! Dat ook 2024 maar weer een prachtig (watersport) jaar mag worden.
01 januari 2024

Terwijl we de laatste golven van 2023 achter ons laten, wensen we jullie een sprankelend nieuw jaar vol opwindende ontdekkingen en vreugdevolle momenten op het water. In het komende jaar hopen we dat de Vaarkaart Nederland App weer gevuld is met interessante bestemmingen en nieuwe routes om te verkennen!

We zijn momenteel in ieder geval druk bezig met het ontwikkelen van enkele nieuwe functies in de app en het toevoegen van nog meer gegevens aan de kaart. Binnenkort meer hiervover!

Bedankt voor het gebruik van de app in 2023 en hopelijk dat jullie ook in 2024 weer veer plezier beleven aan het gebruik van de app. Een fijn watersport seizoen 2024 gewenst!

Over de auteur
Jeroen Veldhuis
Jeroen is sinds 2013 initiatiefnemer van Vaarkaart Nederland. Oorspronkelijk als hobby project, maar dat is inmiddels aardig uit de hand gelopen. Favoriete vaargebied: Overijssel en Friesland, maar vaart eigenlijk te weinig. Overdag werkzaam als programmeur bij een energie bedrijf.