Online abonnement aanschaffen

Het is ook mogelijk om via onze website een licentiecode aan te schaffen. Eenvoudig via iDeal!
11 januari 2024

Online abonnement verlengen

Het via de Appstore of Play Store aanschaffen/verlegen van het abonnement is niet heel gebruiksvriendelijk, door beperkingen aan deze platformen. Daarom is het sinds kort ook mogelijk om via onze website een abonnement af te sluiten: https://www.vaarkaartnederland.nl/abonnement

U kunt dan via iDeal een licentie code kopen welke u in de app kunt activeren.

  • Simpel via iDeal betalen, dus ook als u (bijvoorbeeld aan boord) geen toegang heeft tot uw Goolge of Apple account gegevens.

  • De activatie code wordt gemail, dus u kunt ook vanaf uw PC de licentie code kopen om vervolgens op um mobiel/tablet te activeren.

Over de auteur
Jeroen Veldhuis
Jeroen is sinds 2013 initiatiefnemer van Vaarkaart Nederland. Oorspronkelijk als hobby project, maar dat is inmiddels aardig uit de hand gelopen. Favoriete vaargebied: Overijssel en Friesland, maar vaart eigenlijk te weinig. Overdag werkzaam als programmeur bij een energie bedrijf.